Home » Bedrijfsadvies

Bedrijfsadvies

Sterk Zakelijk Advies geeft bedrijfsadvies over de volle breedte van uw onderneming. Wij sparren objectief met u over de toekomst van uw bedrijf. Wij geven antwoord op de vraag ‘Hoe komt u met uw onderneming van de huidige situatie naar de gewenste situatie?’.

Doelstellingen realiseren
Ons bedrijfsadvies kan gaan over het aanscherpen van uw visie en strategie, over uitbreiding door autonome groei of door overname, het doen van investeringen, het aanpassen van het verdienmodel, bewerken van nieuwe markten, afstoten van verlieslatende bedrijfsonderdelen of vragen over de organisatie an sich.
Sterk Zakelijk Advies onderzoekt met u de mogelijkheden. Toetst ze aan de doelstellingen van uw bedrijf en schetst de mogelijke scenario’s. Op basis hiervan kunt u een goed onderbouwd en toekomstgericht besluit nemen. Vervolgens maken we concrete plannen, worden acties benoemd en doelgericht uitgevoerd. Sterk Zakelijk Advies geeft u niet alleen inzicht maar verschaft u ook een gedegen plan van aanpak en dito uitvoering.

Sterk_advies

Bedrijfsoverdracht
Sterk Zakelijk Advies adviseert over de planning en inrichting van bedrijfsoverdracht. Wij adviseren u hoe u uw overneming klaar maakt voor toekomstige verkoop aan familie of derden. Ons advies is gebaseerd op een bedrijfskundige, dus objectieve, analyse. Wij vormen het kritisch tegenwicht in besprekingen en onderhandelingen. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook een second opinion geven; vanuit verschillende invalshoeken geven wij u een frisse kijk op de voorgenomen bedrijfsoverdracht.  Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u meer informatie of aan de slag? Neem direct contact op