Home » Financiering

Financiering

Bedrijfsfinanciering
Investeren en financieren gaan vaak hand in hand. Sterk Zakelijk Advies adviseert u welke financieringsvorm past bij de investering die u voor ogen heeft én bij uw bedrijf. Het financieren van een nieuw pand vraagt immers om een andere vorm van financiering dan het financieel opvangen van seizoensinvloeden. Sterk Zakelijk Advies kijkt ook naar de gevolgen van de zakelijke lening op de totale bedrijfsvoering, wij kijken bijvoorbeeld ook naar zaken als werkkapitaal. 

Kennis van zaken
Sterk Zakelijk Advies weet hoe zakelijke financieringen tot stand komen. Wij hebben, door onze bancaire achtergrond, ruime ervaring in het beoordelen van financieringsaanvragen. En wij kennen de criteria voor het verstrekken van zakelijke leningen en kredieten door en door. Wij hebben de kennis om u volledig te begeleiden. Wij adviseren u hoe u een dossier opbouwt dat voldoet aan de eisen van de geldverstrekker; van financiële gegevens, bedrijfsinformatie en motivatie. Zo dient u een financieringsaanvraag in die direct in behandeling kan worden genomen.

Sterk_financiering

Investeren? Financieren
Sterk Zakelijk Advies adviseert u over uw voorgenomen investeringen. Wij beoordelen bijvoorbeeld samen met u of een investering binnen uw ondernemingsdoelstellingen. Vervolgens adviseren wij u over de meest geschikte financieringsvorm. U kunt denken aan lenen bij een bank, operational lease of financial lease, factoring, voorfinanciering door leveranciers, familiekapitaal, crowdfunding, etc?

Offerte beoordelen
Sterk Zakelijk Advies werkt uw financieringsaanvraag voor u uit tot een compleet dossier. Wij dienen de financieringsaanvraag voor u in bij de mogelijke partijen. Ook tijdens het offertetraject adviseren wij u. Wij beoordelen welke aanbiedingen bij uw onderneming passen. Zo nemen wij graag de zorg voor dit intensieve traject uit handen. Sterk Zakelijk Advies spreekt de taal van ondernemers en geldverstrekkers. Onze jarenlange ervaring staat garant voor het selecteren van de juiste financiering in relatie tot uw behoeften en wensen.

Financiering verlengen
Sterk Zakelijk Advies beoordeelt ook verlengingsvoorstellen die u aan het einde van de rentevast periode van uw geldverstrekker ontvangt. Wij vergelijken uw huidige situatie met het moment waarop u de afspraken over de lening hebt gemaakt. Op basis hiervan adviseren wij u over het verlengingsvoorstel. In de praktijk blijkt het vaak lonend om de onderhandelingen met de geldverstrekker opnieuw te voeren.

Financieringsadvies
Ook wanneer u zelf als financier optreedt bent u bij Sterk Zakelijk Advies aan het juiste adres. Het is u er in die situatie om te doen dat u ervan overtuigd bent dat u uw geld verantwoord uitleent aan een andere partij. U kunt dan genieten van een aanmerkelijk hoger rendement dan op spaargeld. Wij helpen u door een objectief onderzoek uit te voeren naar de kredietwaardigheid van de partij waaraan u uw geld wilt uitlenen. Hierdoor kunt u een verantwoorde beslissing nemen. Daarnaast nemen wij u de zorgen voor de verdere afhandeling van het traject uit handen door het opstellen van de juiste financieringsakten. Ook kunnen wij voor u tijdens de looptijd de gang van zaken bij uw debiteur monitoren.

 

Wilt u meer informatie of aan de slag? Neem direct contact op